Overslaan en naar de inhoud gaan

Antwerpen Leest - jij ook?

Word stadslezer en deel je tips

Zit je altijd met je neus in de boeken? Heb je oog voor fijne leesplekken? Ben je een en al oor als het over lezen gaat? Dan ligt het voor de hand dat jij stadslezer wordt!

21.02.2020

Bouw mee aan Antwerpen Leest. Een plek waar je boekentips, leesplekken en vooral veel leesplezier met elkaar kan delen.

Als stadslezer schrijf je ongeveer drie keer per jaar een stukje. Over een boek dat volgens jou iedereen zou moeten lezen, een leesplek waar je helemaal tot rust komt of iets dat leeft in literair Antwerpen. Je krijgt begeleiding waar nodig en natuurlijk de heerlijke warmte van de lezerscommunity.

Stel je kandidaat.

Over Antwerpen Leest

Rond de zomer lanceren we een spliksplinternieuw lezersplatform voor onze prachtige stad en haar inwoners. Antwerpen Leest omarmt lezers en voorlezers, boekenkopers en boekenleners ... of je nu graag dikke romans, biografieën, luisterboeken of strips leest ... voor iedereen die van boeken, verhalen, poëzie of slam houdt, is er een plekje op dit digitale platform.

Op Antwerpen Leest zal je boekentips voor elke smaak en in elk genre vinden, maar ook de beste leesplekken en alle literaire activiteiten in Antwerpen.

Antwerpen Leest wordt een plek waar bibliotheken, boekhandels, uitgeverijen, literaire organisaties én lezers elkaar ontmoeten. Een mooie plek om te toeven, dat spreekt boekdelen!

Benieuwd hoe Antwerpen Leest eruit zal zien? Ga eens kijken bij www.leuvenleest.be en www.gentleest.be.

Meld je aan voor de nieuwsbrief