Overslaan en naar de inhoud gaan

Nottebohmkrant voorjaar 2018

De Nottebohmkrant geeft meer informatie en duiding bij al onze lezingen en activiteiten dit voorjaar. De eerste editie rolde nog maar net van de persen en kan u hier digitaal lezen, of gratis ophalen in de Erfgoedbibliotheek.

In de Nottebohmkrant blikken we vooruit op de Nottebohmlezingen, die volledig binnen het thema van 50 jaar mei ‘68 vallen. Chris Van Camp, journalist bij o.a. Apache.be, geeft in een inleidende column haar prikkelende visie op wat zij een ‘kleuter-revolte’ noemt. Koen Broucke, coördinator van de Nottebohmlezingen, interviewde Heleen Debruyne en Johan Pas. Beiden verzorgen een eigen Nottebohmlezing later dit jaar. Verderop in de krant vindt u meer informatie over de lezingen van Peter Vantyghem en Erik Martens.

Deze nieuwe ‘krant’ verschijnt halfjaarlijks. Het volgende nummer zal onder andere gewijd zijn aan de expo rond 50 jaar Galerie De Zwarte Panter, die vanaf eind dit jaar in de Nottebohmzaal loopt. Wilt u graag een abonnement op dit krantje nemen? Geef uw adres door via mail, en we sturen een exemplaar per post naar u toe.

We wensen u alvast veel leesplezier, en hopen u terug te zien op een van onze activiteiten!

Meld je aan voor de nieuwsbrief